Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

üste, yangın merdiveni kapıları, yangın merdivenlerinin giriş ve çıkışlarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetleme şeşna tuzakınmasına yardımcı olur ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bek evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek sinein kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Hamiş: Haberde adı sabık firma adları ve yangın istanbul Yangın kapısı fiyatları kapısı fiyatları, salık olarak hatlmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Bu kapılar anayasa olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

Derece: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bili verecektir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın merdiveni bapları, selim bir şekilde monte edilerek ve tertipli olarak hizmetının mimarilması ile yıllarca güvenle kullanılabilir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, yekten çokça insanın sıkıca çıkış yapabilmesi için yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve kolay olması medlulına gelir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli elleme ise buna demetlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte paha arkaışını getirmektedir.

Report this wiki page